Keurmerk Refurbished: weten wat je koopt!

Meer mensen maken de keuze om geen nieuwe iPhone meer aan te schaffen, maar te kiezen voor een refurbished iPhone, iPad of ander apparaat. De belangrijkste reden hier voor is dat je gewoon veel goedkoper uit bent dan een nieuwe iPhone. Helaas zijn mensen toch wat terughoudend bij de aanschaf van een refurbished product, omdat ze toch bang zijn voor defecten. Met de komst van het Keurmerk Refurbished is niet niet meer nodig! Dit geldt voor de Particuliere én Zakelijke klant van Telefoonmetvoordeel.nl. U heeft altijd de zekerheid van een goed werkend product en altijd 2 jaar garantie!

Wat houdt het Keurmerk Refurbished in?

Techniek Nederland heeft samen met de marktleiders op het gebied van Refurbished Apparaten, op 15 maart 2019 het Keurmerk Refurbished geïntroduceerd. Dit keurmerk staat voor de volgende 5 beloftes:

1. Kwaliteit Gegarandeerd
2. Twee jaar garantie
3. Uniforme Cosmetische Gradaties
4. Professionele Aanbieders
5. Financieel Gezonde Aanbieders

Door deze zekerheden kunt u er bij Telefoonmetvoordeel.nl zeker van zijn dat u een goed product koopt. Heeft u toch problemen met het aangeschafte apparaat? Belt u dan met onze klantenservice: 085 – 222 00 00 of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!