Onze Voorwaarden

In onze Algemene Voorwaarden staan de voorwaarden op de levering en diensten van Telefoonmetvoordeel.nl. Hierin staan onze rechten en voorwaarden op onze leveringen. Wilt u meer informatie over onze Algemene Voorwaarden? Belt u dan met 085 – 222 20 00 of neem contact met ons op.

Voorwaarden

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over Telefoonmetvoordeel.nl? Dan vinden wij dit erg vervelend en lossen dit graag samen met u op. U kunt bij ons een klacht indienen of contact met ons opnemen. De klantenservice van Telefoonmetvoordeel.nl helpt u graag verder met uw problemen.

Klachten?

Privacy Verklaring

Uw Privacy is erg belangrijk voor ons en wij doen er alles aan om hier zo veilig mogelijk mee om te gaan. In de Privacy Verklaring van Telefoonmetvoordeel.nl staat vermeldt hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en deze beschermen. Heeft u hier vragen over? Belt u dan met 085 – 222 20 00.

Privacy

Veelgestelde Vragen

Is er u iets niet duidelijk op de website van Telefoonmetvoordeel.nl? Kijkt u dan eerst bij de Veelgestelde Vragen. Hier staan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Bijvoorbeeld over betalingen, bestellingen en het retourneren van een product. Komt u er alsnog niet uit? Belt u dan met 085 – 222 20 00.

Vragen?