Over Ons

Telefoonmetvoordeel.nl is de specialist in de verkoop van (Refurbished) telefoons, tablets, laptops en computers. Ook kunt u bij ons terecht voor schermreparatie van uw Telefoon of Tablet. Wij bieden een unieke service: Reparatie aan huis of op kantoor van uw iPhone of Tablet. Een specialist van Telefoonmetvoordeel.nl kan dagelijks, 7 dagen per week (!) van 08.00 tot 23.00 uur bij u op locatie de reparatie uitvoeren.

Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Belt u dan met
085 – 222 00 00 of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Pers & Media

Bent u journalist en heeft u een vraag aan Telefoonmetvoordeel.nl? Of wilt u een interview met de directie of een medewerker van ons bedrijf? Dan willen wij u vragen contact op te nemen met pers@telefoonmetvoordeel.nl. Als u gebruik wilt maken van onze uitingen op Social Media, afbeeldingen op de website of elke andere vorm van uitingen van Telefoonmetvoordeel.nl, stuurt u dan ook een e-mail naar het zojuist genoemde adres.

Het is zonder een aanvraag niet toegestaan om deze website te kopiëren, door te sturen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van Telefoonmetvoordeel.nl.

Voor al uw vragen over kunt u bellen met 085 – 222 00 00 of stuur een e-mail naar pers@telefoonmetvoordeel.nl. Dit adres is enkel bedoelt voor vragen met betrekking op Pers & Media.

Social Media

Onze website is één kanaal waarop Telefoonmetvoordeel haar uitingen toont, maar wij zijn actief op Social Media. U vindt hier regelmatig informatie over onze aanbiedingen, leuke win acties en veel overige informatie over de laatste ontwikkelingen op telefoongebied. Wilt u adverteren op onze website op één van onze Social Media kanalen? Dit is mogelijk, hiervoor willen wij u verzoeken een e-mail te sturen naar info@telefoonmetvoordeel.nl, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Snel Contact Opnemen?

Uw Volledige Naam
E-mail Adres
Waar gaat uw vraag over?
Typ uw vraag of opmerking