Pers & Media

Bent u journalist of wilt u een artikel schrijven over Telefoonmetvoordeel? Hiervoor kunt contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen met 085 – 222 00 00 of contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wil u gebruik maken van beelden op onze website of al onze overige uitingen op de website of Social Media? Zonder deze aanvraag is het niet toegestaan om de website te kopiëren, door te sturen of te verspreiden. Dit mag niet zonder uitdrukkelijke toestemming van Telefoonmetvoordeel.

Social Media

Onze website is één kanaal waarop Telefoonmetvoordeel haar uitingen toont, maar wij zijn ook actief op Social Media. U vindt hier regelmatig informatie over onze aanbiedingen, leuke win acties en veel overige informatie over de laatste ontwikkelingen op telefoongebied.

Wilt u adverteren op onze website op één van onze Social Media kanalen? Dit is mogelijk, hiervoor willen wij u verzoeken een e-mail te sturen naar info@telefoonmetvoordeel.nl, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Onze Social Media Kanalen