085 – 222 00 00

Apple Reparatie

Telefoonmetvoordeel.nl is de specialist voor reparatie van uw Apple apparatuur. Wij voeren de reparatie bij u aan huis of op kantoor uit. In sommige gevallen is het handiger dat wij het probleem bij ons op kantoor verhelpen. Bijvoorbeeld in verband met uitgebreid testen, bestellen van onderdelen, lange duur van de reparatie etc. Wij hebben jarenlange ervaring met de reparatie van diverse Apple apparatuur, bijvoorbeeld: iMac, iPad, Mac Mini en de iMac. Wat wij o.a. voor u kunnen repareren is:

  • Het Scherm
  • De Touchscreen
  • Het oplaadpunt
  • Verwijderen Mallware / Virus
  • Uw computer of laptop sneller maken
  • Het opnieuw installeren van het besturingssysteem

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wilt u een afspraak maken of telefonisch overleg plegen, belt u dan met 085 – 222 00 00 of neem contact op met Telefoonmetvoordeel.nl. Wij helpen u graag verder met het oplossen van uw Apple probleem of reparatie.

iPhone

Door onze jarenlange reparatie ervaring met diverse types iPhones is Telefoonmetvoordeel.nl specialist in het uitvoeren van de meest complexe reparaties. U kunt bij ons, zakelijk of particulier terecht met al uw problemen. Door ons uniek concept van reparatie op kantoor of aan huis, hoeft u niet eens meer de deur uit! De specialist repareert uw iPhone aan uw bureau of de keukentafel.

Neem direct contact op en maak een afspraak voor een reparatie van uw iPhone.

iPad

Telefoonmetvoordeel.nl kan veel problemen oplossen met uw iPad, ook voeren wij alle mogelijke reparaties uit zoals LCD of touchscreen vervangen, oplaadpunt of accu vervangen en alle overige reparaties. Ook verkopen wij diverse soorten Refurbished iPads. Voor ons actuele aanbod gaat u naar onze webshop. Wij hebben vaak aanbiedingen van diverse modellen iPads.

Ook kunt u uw oude iPad bij ons inruilen, u krijgt hier een mooi bedrag voor terug en wij kunnen u hierdoor een Refurbished iPad voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Voor het actuele bedrag wat u van ons terug krijgt kijkt u op de inruil pagina. Wilt u eerst met ons overleggen of heeft u een andere vraag over iPad reparaties? Belt u dan met 085 – 222 00 00, wij zijn u graag van dienst.

Apple Watch

Naast de gebruikele Apple producten, zoals de iPhone, iPad of MacBook heeft Apple de Apple Watch. Een Smartwatch met diverse mogelijkheden. Erg vervelend als uw display niet weer werkt of er een ander probleem is. Telefoonmetvoordeel.nl helpt u graag verder met oplossen van al uw Apple Watch problemen.

U kunt een afspraak inplannen voor een reparatie bij u thuis of op kantoor. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak.

MacBook (Pro / Air)

Apple biedt diverse soorten laptops aan, de MacBook, MacBook Pro, MacBook Air en alle oudere modellen. Heeft u een ouder model en wilt u deze nog niet kwijt? Geen probleem, Telefoonmetvoordeel.nl kan u goed helpen met het sneller maken van uw Apple laptop. Dit doen wij door het plaatsen van een super snelle SSD (Solid State Drive). De schijven werken wel tot 10 keer sneller dan een “normale” harde schijf. Wij zetten uw data, indien mogelijk, 1 op 1 over. Hierdoor raakt u nooit bestanden kwijt en is uw Apple Laptop al binnen 1 – 2 uur tot 10 keer sneller.

Naast het vervangen van uw harde schijf voor een SSD, kan Telefoonmetvoordeel.nl ook diverse reparaties uitvoeren. Zoals: vervangen toetsenbord, vervangen scherm en de touchpad repareren. Voor alle mogelijkheden, prijzen en het maken van een afspraak neemt u contact met ons op of belt u met 085 – 222 00 00.

iMac / Mac Mini

Omdat een iMac lastig te openen is, voeren veel mensen de diverse iMac reparaties zelf niet uit. Telefoonmetvoordeel.nl heeft veel ervaring met iMac reparaties, zoals het vervangen van uw harde schijf voor een SSD (Solid State Drive) schijf, het interne geheugen uitbreiden en het verwijderen van Mallware / Virussen. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor het goed kunnen verwijderen van de glasplaat en het scherm zelf. Bel met 085 – 222 00 00 voor meer informatie over iMac Reparatie.

De Mac Mini is een kleine Apple Computer, ideaal voor op kantoor, bij de TV (als Media Speler) of als u een kantoor aan huis heeft. Telefoonmetvoordeel.nl kan uw Mac Mini sneller maken, problemen met WIFI oplossen en uw besturingssysteem upgraden of opnieuw installeren. Neem contact op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

Apple TV

De Apple TV bestaat al een aantal jaar en is een mediaspeler die uw favoriete films, series en bijvoorbeeld foto’s op uw TV af kan spelen. Helaas gaan er ook wel eens onderdelen kapot in de Apple TV, hardware en softwarematig. Telefoonmetvoordeel.nl kan u helpen met het oplossen van de problemen met uw Apple TV. Ook levert Telefoonmetvoordeel.nl diverse Refurbished Apple producten, waaronder ook de Apple TV. Voor al onze producten kijkt u in onze shop.

Belt u met onze klantenservice via 085 – 222 00 00 of neemt contact met ons op voor alle mogelijkheden.