Is uw computer kapot?

Tegenwoordig wordt er zakelijk en privé veel gebruikt gemaakt van een desktop PC, dit kan een lossen computerkast of een alles-in-één systeem zijn. Niets is vervelender dan dat uw systeem traag werkt, er problemen met Windows zijn of u last heeft van een virus. Telefoonmetvoordeel.nl is naast telefoon- en tabletreparatie specialist in het sneller en weer goed werkend maken van uw PC Systeem. Onze specialisten doen dit door bijvoorbeeld het plaatsen van een SSD (Solid State Drive) of door Windows opnieuw voor u te installeren.

Maakt u zakelijk gebruik van een netwerk, server of meerdere computersystemen? Geen probleem, Telefoonmetvoordeel.nl heeft ook hiervoor alle kennis in huis om uw problemen op te lossen. Bel voor meer informatie: 085 – 222 00 00. Onze IT Specialisten helpen u graag verder!

Herinstallatie Windows

Volledige herinstallatie van uw Windows. Volledig geïnstalleerd en geoptimaliseerd.

Virus Verwijderen

Het volledig verwijderen van Virussen, SPAM en Mallware van uw Computer.

SSD Upgrade

Met een SSD werkt uw computer tot 10 keer sneller! En u raakt geen data kwijt.

Computer APK

Een volledige check van uw computer, met gratis advies voor sneller maken!

Data Recovery / Back-up

Is uw Harde Schijf, SSD of USB Stick kapot? Wij halen al uw data terug!

WIFI Bereik Vergroten

Het bereik van uw draadloze signaal vergroten, op kantoor of thuis.

Zakelijk Gebruiker?

Bij het zakelijk gebruiken van Computer Systemen is het erg belangrijk dat er een goede back-up wordt gemaakt en de systemen blijven werken. Telefoonmetvoordeel.nl begrijpt dit en kan u, in het geval van problemen snel van dienst zijn. Onze IT Specialisten hebben veel ervaring met een grote diversiteit aan problemen en hebben overal een oplossing voor. Wij komen bij u op locatie, dit kan 7 dagen per week, dagelijks van 08.00 – 23.00 uur om het probleem voor u op te lossen. In veel gevallen kan dit dezelfde dag.

Indien u een klein probleem heeft, dan kunnen wij dit vaak op afstand oplossen. Telefoonmetvoordeel.nl maakt gebruik van TeamViewer, hiermee kunnen wij uw Computer tijdelijk overnemen en het probleem voor u oplossen.

Heeft u een computerprobleem of een vraag aan onze IT Specialisten? Belt u dan met 085 – 222 00 00 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Snelle en goede Service

Telefoonmetvoordeel.nl voert bijna al haar reparaties op locatie uit, hierdoor kunnen wij in het geval van een urgent computer probleem snel schakelen en het probleem voor u oplossen. Naast problemen oplossen kunnen wij ook nieuwe en refurbished hardware leveren. U krijgt op al onze producten 2 jaar garantie en als u niet tevreden bent dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Mochten wij uw probleem niet op dezelfde werkdag kunnen oplossen? Dan zorgen wij dat u verder kunt werken, met behulp van een tijdelijk computersysteem. Zodat u wel gewoon verder kunt werken, onze IT Specialist helpt u vervolgens om de data weer over te zetten naar uw gerepareerde systeem.

Neem contact op voor al uw IT gerelateerde vragen en wij helpen u graag verder!