Hardware Probleem

Een probleem met de hardware van uw laptop kan erg lastig zijn om op te lossen. De IT specialisten van Telefoonmetvoordeel.nl hebben zeer veel ervaring met veel soorten hardware gerelateerde problemen aan uw laptop. Het voordeel van de werkzaamheden door ons uit te laten voeren, is dat wij dit bij u aan huis of op kantoor doen en u van ons, indien nodig een leen laptop krijgt. Hierdoor kunt u altijd doorwerken en ondervindt u geen hinder van de hardware gerelateerde problemen.

Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in of bel met onze klantenservice: 085 – 222 00 00.

Software Probleem

Er zijn veel soorten software problemen. De IT Specialisten van Telefoonmetvoordeel.nl kunnen alle mogelijke problemen voor u oplossen, of dit nu op kantoor (zakelijk) of thuis is (particulier). Indien mogelijk kan de specialist u op afstand helpen, kan dit niet dan komen wij bij u op locatie. Net als bij een Hardware Probleem heeft u bij een Software Probleem ook de mogelijkheid om een leen laptop van ons te krijgen, zodat u verder kunt werken. Dit in het geval wij het probleem niet binnen afzienbare tijd kunnen oplossen.

Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak of al uw overige vragen.

Internet / WIFI Probleem

Problemen met het WIFI Signaal of het hebben van geen Internet kan diverse oorzaken hebben, dit kan aan de WIFI ontvanger in de laptop liggen, maar het is ook mogelijk dat er iets met uw Internet /  WIFI signaal van het modem aan de hand is. Ook hier kan Telefoonmetvoordeel.nl u mee van dienst zijn, wij hebben veel ervaring met het verbeteren van uw WIFI signaal. Als u een hardwarematig probleem heeft, dan kunnen wij dit bij u op locatie oplossen. Wel is het belangrijk dat wij weten welk onderdeel er exact kapot is en wij dit kunnen bestellen / mee kunnen nemen. Dan kunnen wij de reparatie meteen uitvoeren en uw laptop zo snel mogelijk weer werkend maken.

Onderdeel Kapot

Een laptop bestaat uit erg veel onderdelen, hier kan altijd een onderdeel van kapot gaan. Onze IT Specialisten kunnen precies voor u nagaan welk onderdeel of onderdelen er kapot zijn. Hierdoor kunt u snel weer gebruik maken van uw laptop. In veel gevallen kunnen wij dezelfde of volgende dag uw laptop weer in orde maken. Uiteraard is dit afhankelijk van het onderdeel en de eventuele levertijd hier van.

Indien uw Harde Schijf, SSD of USB Stick kapot is dan kunnen wij ook voorzien in Data Recovery. Dit is het terughalen van uw bestanden vanaf een kapotte schijf of USB Stick. Wilt u meer informatie over onze IT diensten? Bel dan met 085 – 222 00 00.

Snel Hulp?

Heeft u een probleem met uw laptop en wilt u snel een oplossing? In veel gevallen is het mogelijk om uw probleem op afstand op te lossen. Dit doet Telefoonmetvoordeel.nl via het programma TeamViewer, hiermee kunnen wij tijdelijk uw scherm overnemen. Let op: dit is enkel mogelijk bij een werkende Internet verbinding. Heeft u een WIFI of Internet probleem of gaat uw laptop helemaal niet meer aan? Dan adviseren wij u te bellen met 085 – 222 00 00 er komt dan zo snel mogelijk een specialist bij u aan huis of op kantoor om het probleem voor u op te lossen!