Samsung Smartphone

Naast de reparatie aan de diverse Apple apparatuur voert Telefoonmetvoordeel.nl ook reparaties uit aan de diverse Samsung Smartphones. Wij kunnen de reparaties uitvoeren bij u op kantoor of aan huis. Hierdoor hoeft u de deur niet meer uit om uw smartphone te laten repareren, dit kan 7 dagen per week van 08.00 – 23.00 uur!

Wilt u meer informatie over de reparatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Belt u dan met 085 – 222 00 00 of neem contact met op met Telefoonmetvoordeel.nl voor meer informatie.

Samsung Tablet

Samsung biedt een grote diversiteit aan Tablets aan. De Samsung tablets zijn gunstig geprijsd en vaak biedt Telefoonmetvoordeel.nl deze Refurbished aan. Dit scheelt een hoop geld en u heeft een goed product met 2 jaar garantie. Naast de verkoop van Refurbished apparatuur kunt u bij ons diverse reparaties laten uitvoeren aan de verschillende modellen Samsung Tablets.

Bent u op zoek naar een nieuwer model Samsung Tablet? Dan kunt u uw oude Samsung Tablet bij Telefoonmetvoordeel.nl inruilen. Kijkt u voor het bedrag wat wij voor uw oude tablet kunnen teruggeven op onze inruil pagina. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of vragen over de reparatie van uw Samsung Tablet.

Samsung Smartwatch

Tegenwoordig worden door veel mensen Smartwatches gebruikt, o.a. tijdens het sporten. Samsung heeft zeer mooie apparatuur in diverse vormen en maten voor tijdens het sporten of om gewoon te dragen tijdens de dagelijkse bezigheden. Telefoonmetvoordeel.nl begrijpt dat het erg vervelend is als uw Smartwatch niet meer werkt of het scherm kapot is. Wij bieden de mogelijkheid om uw Smartwatch bij u op kantoor of aan huis te maken. Dit doen wij 7 dagen per week, dagelijks van 08.00 tot 23.00 uur!

Onze Smartwatch specialist komt graag bij u op locatie om uw problemen op te lossen. Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op met Telefoonmetvoordeel.nl of belt u onze klantenservice: 085 – 222 00 00 en wij zijn u graag van dienst.

TV

Een Televisie wordt vaak dagelijks gebruikt, niets is vervelender dan dat uw TV kapot is. Telefoonmetvoordeel.nl kan u zakelijk of bij u aan huis helpen met al uw TV gerelateerde problemen. Onze technische specialisten hebben veel ervaring met alle soorten elektronica. Wij zijn gespecialiseerd in Samsung TV’s, maar ook producten van andere merken kunnen wij voor u repareren.

Naast Reparaties kunnen wij u ook helpen een aangeschafte TV aan te sluiten, op bijvoorbeeld een Surroundset, TV of Satelliet ontvanger. De benodigde kabels hier voor kan Telefoonmetvoordeel.nl ook leveren.

Regelmatig hebben wij mooie (dag) aanbiedingen, naast Smartphones en Tablets ook vaak Televisies. Wij helpen u graag verder met televisie gerelateerde problemen en reparaties. Belt u met 085 – 222 00 00 of neem contact op met onze technische specialisten.

IT Componenten

Telefoonmetvoordeel.nl kan naast reparaties aan uw Smartphone en Tablet ook diverse componenten voor uw (Apple) PC of Laptop leveren. Samsung is hierin één van de beste merken. En in veel gevallen gaat onze voorkeur ook naar Samsung componenten uit. Samsung levert de snelste SSD’s en overige randapparatuur zoals printers en monitoren.

Wilt u de IT producten van Samsung zakelijk of thuis gebruiken? Bel dan met onze klantenservice: 085 – 222 00 00 of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.