Smartphone en Tabletcursus voor Senioren

De techniek gaat tegenwoordig erg snel. Senioren zijn niet opgegroeid met alle nieuwe technieken en vaak ligt de interesse hier ook niet. Maar zo’n Smartphone of Tablet is toch erg handig en tegenwoordig vaak onmisbaar. Telefoonmetvoordeel.nl begrijpt dit en wil ouderen graag een eind op weg helpen, wij bieden hiervoor een stap voor stap cursussen aan. Hieronder gaan wij verder op deze cursussen in, zodat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens onze cursus.

U krijgt van onze docent ook een handig boekwerk mee, waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen. Wilt u meer leren over uw Smartphone of Tablet? Belt u dan met 085 – 222 00 00 of vult u onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van uw cursus.

Inhoud Cursus Smartphone

U leert tijdens de cursus uiteraard het algemene gebruik van een Smartphone (Apple iPhone, Samsung of een ander merk), het aan- en uitzetten van de telefoon, een pincode of vingerafdruk invoeren, bellen, een SMS sturen, Whatsappen en bijvoorbeeld Social Media te gebruiken of een foto / filmpje te maken. Als u tijdens de cursus extra vragen heeft of andere zaken wilt leren, mag u dit altijd aangeven. Dan zullen wij hier verder op ingaan.

Het is mogelijk de cursus in groepsverband of 1 op 1 te volgen. De docent kan dan bij u thuis komen en met u één of meerdere afspraken inplannen. De duur van 1 op 1 is uiteraard afhankelijk van uw huidige kennis. Cursussen in groepsverband zullen wij op vastgestelde data verzorgen en deze zullen maximaal één dag in beslag nemen. Na het volgen van de cursus heeft u de keuze om hier een vervolg op te doen, zodat we nog verder op de theorie en praktijk in kunnen gaan.

Wilt u een afspraak maken belt u dan met 085 – 222 00 00 of vul het contactformulier in, wij zullen dan contact met u opnemen om de cursus of 1 op 1 les met u in te plannen.

Inhoud Cursus Tablet

Met uw smartphone kunt u familie, vrienden of kennissen bellen, berichten sturen of bijvoorbeeld foto’s op Social Media plaatsen. Veel van deze zaken kunnen ook met een tablet, maar voor veel senioren is dit erg lastig. Simpelweg omdat ze hier niet mee bekend zijn. Telefoonmetvoordeel.nl biedt gerichte cursussen of 1 op 1 les om uw tablet nog beter te leren kennen.

Tijdens onze cursus gaan wij op een aantal veel gebruikte Apps op uw tablet verder in. Tegenwoordig is het mogelijk Televisie via uw Tablet te kijken, foto’s / filmpjes te maken en spelletjes te spelen. Onze cursussen en 1 op 1 lessen zijn zo ingericht dat wij u stap voor stap leren om te gaan met uw tablet. Het maakt niet uit of het een Samsung Tablet, iPad of bijvoorbeeld Archos Tablet is.

Heeft u interesse in het volgen van een Tablet Cursus bij Telefoonmetvoordeel.nl? Bel ons: 085 – 222 00 00 en plan met onze klantenservice een afspraak in voor 1 op 1 les of een cursus in groepsverband.