Waarom je Smartphone verzekeren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en je geliefde telefoon kan altijd een keer vallen, niet meer opladen of in het water gevallen zijn. Met onze verzekeringen bent u altijd gedekt op de meest voorkomende punten. Het voordeel van uw Telefoonverzekering af te sluiten via Telefoonmetvoordeel.nl is dat wij de nodige reparatie zelf uit kunnen voeren. Dit doen wij overal in Nederland, het maakt dus niet uit waar u woont of werkt, Telefoonmetvoordeel.nl zorgt dat u telefoon vakkundig en snel gerepareerd wordt!

Ook krijgt u bij ons altijd een gelijkwaardige leentelefoon, mocht de reparatie langer dan één uur in beslag nemen. Ook kunt u de (Refurbished) telefoon die u bij Telefoonmetvoordeel.nl aanschaft via ons verzekeren. Hieronder vindt u waar u o.a. voor verzekerd bent.

085 – 222 00 00

Valschade

Telefoons zijn niet al te grote apparaten en het laten vallen kan altijd gebeuren. Hoe goed of sterk je hoesje ook is, het scherm of de behuizing kan altijd kapot gaan. Bij ons ben je verzekerd voor de meest voorkomende schades bij vallen.

Diefstal

Uw telefoon kan altijd gestolen worden, in de auto (mits niet op een zichtbare plaats), tijdens een inbraak of roof.

Mechanische en Elektronische Defecten

De meeste onderdelen, ook de meer gecompliceerde onderdelen in je smartphone. Deze zijn bij ons verzekerd, ook jaren na de aankoop.

Brand en Bliksem

Brand of bliksem zijn niet goed voor elektronische apparaten. Bij Telefoonmetvoordeel.nl bent u voor deze zaken goed verzekerd.

Vorst & Storm

De gevoelige onderdelen in een smartphone of tablet zijn niet tegen alle weersomstandigheden bestand. De Telefoonmetvoordeel.nl verzekeringen wel!

Waterschade

Tegenwoordig zijn de meeste smartphones spat waterdicht, maar het kan voorkomen dat uw smartphone in het water valt. Maar alle waterschades vallen binnen de dekking.

Niet meer aan?

Wat bij Telefoonmetvoordeel.nl ook gedekt is: gaat uw Smartphone niet meer aan of laadt de batterij maar tot 50% op?

Niet meer opladen?

Laadt uw Smartphone niet meer op of moet uw Smartphone op een bepaalde manier neerleggen? Dan ligt dit vaak aan de dock connector. Ook dit is bij Telefoonmetvoordeel.nl verzekert!

Waarom bij ons verzekeren?

Verzekerd tegen alle soorten schade!

Onze verzekering beschermt je tegen de kosten en gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. Zoals het laten vallen van je Smartphone, Waterschade en alle overige problemen. Wij repareren uw schade snel en vakkundig, zodat u uw Smartphone snel weer kan gebruiken.

Al een mobiel? Verzekeren kan!

Heeft u al een Smartphone aangeschaft? Wel of niet via ons. Geen probleem! De iPhone mag niet ouder zijn dan één jaar en mag geen zichtbare schade vertonen. Uw telefoon is dan volledig verzekerd voor alle onvoorziene gebeurtenissen.

Snelle Reparatie!

Telefoonmetvoordeel.nl biedt naast de beste verzekeringen ook haar reparatiediensten aan. Wij kunnen uw schade snel voor u in orde maken, lukt dit niet meteen? Geen probleem, dan krijgt u van ons een gelijkwaardige leentelefoon!

Wel of geen diefstal dekking?

Onze verzekeringen zijn super flexibel en er is veel mogelijk. U kan zelf kiezen wel of geen diefstaldekking op de verzekering te nemen. Hierdoor is uw verzekering goedkoper en zijn de maandelijkse kosten lager.